Bizi Takip Edin:

HİZMETLERİMİZ

RESTORATİF DİŞ TEDAVİSİ

Restoratif diş tedavisi; diş yapılarının gelişimsel ve kazanılmış hastalıklar nedeniyle bozulan formlarını düzeltmek, restore etmek, dişin fonksiyon ve estetiğini geri kazandırmak ve en önemlisi patolojinin yeniden oluşmasını önleyici tedbirleri alacak koruyucu diş hekimliği prensiplerini uygulamayı amaçlar. Özellikle son yıllarda tüm dünyada “adeziv”, “estetik”, “kozmetik” diş hekimliği gibi yeni kavramlar bu bölümün uygulama alanlarındandır.

Bu alanda uygulanan tedaviler:

NOT:”Yukarıda verilen bilgiler hastaları aydınlatmak ve tedavi yöntemlerini tanıtmak amacıyla yazılmıştır. Teşhis ve tedavi için diş hekiminize başvurmanız gereklidir.”

RANDEVU FORMU

Radio Butonlar
İstenilen Tedavi
Randevu Onay Formu
Bu form ile randevu almış olmazsınız.

BAZI HEKİMLERİZ

Dt. Esmanur
EYRİCE ÜÇEKİZ

BAŞHEKİM

Doç. Dr. Bülent
ÇATALBAŞ

ORTODONTİ UZMANI

Uzm. Dr. İsmet
YANIK

ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON UZMANI

Dt. Fatma Naz
EYRİCE

DİŞ HEKİMİ

Uzm. Dt. Özge
ŞENTÜRK

PEDODONTİ UZMANI

Uzm. Dt. Tolga
CANBOL

PROTETİK DİŞ
TEDAVİSİ UZMANI

RESTORATİF DİŞ TEDAVİSİ
HAKKINDA FAYDALI BİLGİLER

SIKÇA SORULAN SORULAR

Restoratif Diş Tedavisi  hakkında en çok merak edilen konular ve sıkça sorulan sorular.

Süt Dişleri Gerçekten Önemli Midir?

Süt dişleri, çocuklarınızın düzgün konuşması ve çiğnemesi açısından önemlidir. Tedavi edilmeyen süt dişi çürükleri, ağrı, kötü koku, çiğneme zorluğu, beslenme bozukluğu ve çirkin görüntüye yol açar. Bu nedenle süt dişleri çıkmaya başladığında çocukların diş hekimine götürülmesi gerekir.

Dişler tüm insanlar için yemek yeme, konuşma ve estetik nedeniyle önemlidir. Süt dişlerinin bu özellikler dışında en önemli görevi daimi dişler için sağlıklı bir ağız ortamı sağlamaktır. Kronik çürük problemi ya da erken diş kaybı daimi dişlerde yapısal bozukluklara neden olur. Ayrıca 13-14 yaşlarında tamamlanan daimi dişlerin çapraşık olmasının en önemli nedeni erken kaybedilen süt dişleridir.

Ayrıca unutulmamalıdır ki hem süt hem de daimi dişler için diş çürükleri tedavi edilmediğinde ağrı ve apse oluşumuna neden olur. Ağrıyan dişleri olan hiç bir çocuk sağlıklı beslenemez. Uzun süre devam eden çürük problemleri çocuklarda bağışıklık sisteminin zayıflamasına ve sık sık üst solunum yolu enfeksiyonlarına neden olur. Beslenme sorunları ve sık geçirilen enfeksiyonlar çocuklarda büyüme gelişimin olumsuz etkilenmesine neden olur.

FORM
BAŞARIYLA
GÖNDERİLDİ